Våra kunders framgångshistorier

Mer än 200 000 nöjda kunder från 70 länder.

Framgångshistorier

Mikayla D.

"Jag ville gå ner i vikt eftersom en av mina läkare sade till mig att jag behövde komma tillbaka till en hälsosam livsstil igen. Det var svårt att hitta rätt kost eftersom jag har olika allergier och matsmältningsproblem. Men nu kan jag definitivt säga att jag är nöjd eftersom jag hittade en helt personlig bok anpassad till mina behov som faktiskt fungerar!"

Angela B.

"När jag fick min bok blev jag väldigt glad eftersom recepten, tipsen och den övriga informationen som fanns med bidrog till att jag blev ännu mer sugen på att fortsätta min hälsoresa. Jag ville gå ner i vikt eftersom jag ville känna mig friskare och ta ansvar för min kost, motion och mina vanor i hopp om att förändra min livsstil till det bättre. Jag rekommenderar verkligen det här programmet eftersom det är bra att ha en viss struktur i början, och när du väl har fått de verktyg du behöver kan du göra allt själv!"

Mary K.

"Jag ville gå ner i vikt eftersom en av mina läkare sade till mig att jag behövde komma tillbaka till en hälsosam livsstil igen. Det var svårt att hitta rätt kost eftersom jag har olika allergier och matsmältningsproblem. Men nu kan jag definitivt säga att jag är nöjd eftersom jag hittade en helt personlig bok anpassad till mina behov som faktiskt fungerar!"

Börja din resa idag

Den första helt personliga viktminskningsboken i världen. Skaffa din bok genom att fylla i ett snabbt quiz.

VÄLJ DITT KÖN FÖR ATT STARTA

Användarrecensioner

Alesha

1 recension

Inbjuden

3 okt 2021

Utmärkt bok och bra information!

Jag beställde Beyond Body-boken, och jag blev inte besviken! Jag är ganska nöjd med kvaliteten på informationen och boken överlag. Måltidsplanerna är roliga och kundtjänsten är fantastisk! Jag rekommenderar starkt den här boken till alla som letar efter hälsoinformation.

Jasmine Sanders

2 recensioner

Inbjuden

11 okt 2021

ÄLSKAR DEN!!

Precis vad jag behövde för att hjälpa mig komma in i rätt tänkesätt för ett hälsosamt, hållbart och hälsosamt liv. Jag älskar måltidsplaneringen – jag behöver inte gissa vad jag ska äta (vilket är det jag vanligtvis tycker är svårt så det är fantastiskt), allt är planerat för 28 dagar.

Mandy Erickson

1 recension

Inbjuden

22 okt 2021

Första intrycket: Bra köp, utmärkt kvalitet!

Jag har precis fått min bok, så den här recensionen handlar om beställningsprocessen och första intrycket efter lite läsning och bläddring.

Kvaliteten på boken är jättebra. Sidorna är tjocka och i färg – kvaliteten överensstämmer med en riktigt fin tidning. Jag uppskattar anpassningsalternativen och den skräddarsydda måltidsplanen.

Ser fram emot att sätta igång och även börja använda den medföljande appen.

Jess Cox

1 recension

Inbjuden

24 okt 2021

Mycket personlig

Personlig, lätt att följa och med en tränings- och måltidsplan. Enkla matlagningsinstruktioner, med många ingrediensalternativ. Mitt enda klagomål är att det är svårt att hitta var man ska logga in på kontot. Jag ställde in min 3 gånger innan jag bestämde mig för att beställa den. Så när jag var klar var min bok konfigurerad lite annorlunda än min app. Inte en stor grej, för om jag inte gillar måltiden i appen, letar jag bara efter en i boken. Det är lika effektivt. Måltiderna skiljer sig från vad jag normalt äter och är väldigt mättande för mig.

Användarrecensioner

Alesha

1 recension

Inbjuden

3 okt 2021

Utmärkt bok och bra information!

Jag beställde Beyond Body-boken, och jag blev inte besviken! Jag är ganska nöjd med kvaliteten på informationen och boken överlag. Måltidsplanerna är roliga och kundtjänsten är fantastisk! Jag rekommenderar starkt den här boken till alla som letar efter hälsoinformation.

Jasmine Sanders

2 recensioner

Inbjuden

11 okt 2021

ÄLSKAR DEN!!

Precis vad jag behövde för att hjälpa mig komma in i rätt tänkesätt för ett hälsosamt, hållbart och hälsosamt liv. Jag älskar måltidsplaneringen – jag behöver inte gissa vad jag ska äta (vilket är det jag vanligtvis tycker är svårt så det är fantastiskt), allt är planerat för 28 dagar.

Mandy Erickson

1 recension

Inbjuden

22 okt 2021

Första intrycket: Bra köp, utmärkt kvalitet!

Jag har precis fått min bok, så den här recensionen handlar om beställningsprocessen och första intrycket efter lite läsning och bläddring.

Kvaliteten på boken är jättebra. Sidorna är tjocka och i färg – kvaliteten överensstämmer med en riktigt fin tidning. Jag uppskattar anpassningsalternativen och den skräddarsydda måltidsplanen.

Ser fram emot att sätta igång och även börja använda den medföljande appen.

Jess Cox

1 recension

Inbjuden

24 okt 2021

Mycket personlig

Personlig, lätt att följa och med en tränings- och måltidsplan. Enkla matlagningsinstruktioner, med många ingrediensalternativ. Mitt enda klagomål är att det är svårt att hitta var man ska logga in på kontot. Jag ställde in min 3 gånger innan jag bestämde mig för att beställa den. Så när jag var klar var min bok konfigurerad lite annorlunda än min app. Inte en stor grej, för om jag inte gillar måltiden i appen, letar jag bara efter en i boken. Det är lika effektivt. Måltiderna skiljer sig från vad jag normalt äter och är väldigt mättande för mig.

Video omdömen

Tamra

Titta på recensionsvideo

Chhavi Verg

Titta på recensionsvideo

Kim

Titta på recensionsvideo

Gå med i vår communitygrupp

Denna grupp är för alla som vill bygga en hälsosam och balanserad livsstil tillsammans!

Uppmuntra andra att känna sig självsäkra i sina egna kroppar

Genom att visa världen lite av din spännande resa!

Vi är så nyfikna på att höra från dig och gratulera dig till din fantastiska prestation. Dela din resa och vinn!

Skicka din framgångssaga till [email protected].

(Vinnarna kommer att tillkännages i slutet av månaden)

Uppmuntra andra att skapa sig en hälsosammare livsstil och tro på sig själva igen.

Dina prestationer kan motivera andra under jobbiga perioder.

Du ska vara stolt över dig själv! Du har nått ditt mål! Berätta för andra hur du blev den absolut bästa versionen av DIG SJÄLV!

Vi respekterar din integritet. Om du inte vill dela viss personlig information, till exempel ditt namn, foton, etc. – vänligen nämn detta i ditt e-postmeddelande.

Få din egen personliga viktminskningsbok!

VÄLJ DITT KÖN FÖR ATT STARTA